Rekonstrukce křižovatky u Plaz a uzavírka přejezdu v Dolním Bousově

13.07.2016 15:53

Vzhledem k prázdninovým opravám komunikací dochází k zácpám a zdržení autobusů. Přinášíme informace o aktuálních omezeních provozu v okolí, které se vás mohou bezprostředně týkat.

Rekonstrukce křižovatky u Plaz zdržuje provoz autobusů

Od středy 13. července prochází křižovatka na silnici I/16 u obce Plazy opravou povrchu. Provoz je řízen kyvadlově semafory a zastávka Plazy, u mlýna může být dočasně posunuta o několik metrů na jiné místo v závislosti na postupu stavebních prací.

Autobusové linky, které míří z města automobilů ve směru k Březnu a dále na Semčice, Dolní Bousov, Sobotku nebo Libáň, se dostávají do výrazného zdržení kvůli tvorbě kolon už od obce Židněves nebo Řepov.

Dopravce Arriva Střední Čechy žádá cestující, aby omluvili případné zpoždění autobusu kvůli těmto komplikacím. Ve středu dopoledne, kdy není špičkový provoz, hlásily některé spoje i 20 minut zpoždění.

Stavební práce mají skončit s celozávodní dovolenou v automobilce Škoda v neděli 24. července.

Uzavírka přejezdu v Dolním Bousově změní dočasně trasy čtyř linek

Od pondělí 18. do pátku 22. července změní uzavírka železničního přejezdu v Dolním Bousově v ulici V Lipkách provoz čtyř regionálních linek. Kvůli jeho opravě nebude možné projet přímo po silnici II/279 z Dolního na Horní Bousov. Linky na Sobotku, Mnichovo Hradiště, Přepeře, Kamenici nebo Libáň pojedou v objízdné trase a po dobu omezení vynechají zastávku Dolní Bousov, V Lipkách. Jako náhradní stanici mohou použít cestující zastávku Dolní Bousov, náměstí.

Jednotlivé spoje, kterých se uzavírka dotkne, mohou jet o několik minut zpožděné kvůli delší náhradní trase.
 

Zpět



Kontakt

Obecní úřad Pěčice
Pěčice 1
Semčice
29446

326 103 055

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode