DŮLEŽITÉ! Schůze k realizaci vodovodu - účast nutná

06.10.2017 14:27

Vážení spoluobčané,

rád bych Vás touto cestou pozval na úvodní informační schůzku, která se týká přípravy projektu vodovodu v naší obci. Konat se bude 14.10.2017 od 18 hodin v místní hospodě.

Na schůzce budou představeni pracovníci projekční firmy Ing.Evžen Kozák s.r.o., která byla vybrána ve výběrovém řízení pro zhotovení projektu vodovodu.

Pro zdárný průběh projekčních prací vodovodu je nutné znát i budoucí připojení Vaší nemovitosti na tento vodovod. Proto budou na schůzce předloženy termíny, kdy bude projektant na místě zaměřovat stávající stav zásobování Vaší nemovitosti vodou (studny, vrty,…) a společně s Vámi navrhne nejvhodnější trasu nové vodovodní přípojky a osazení vodoměrné šachty či vodoměru do domu. Podotýkám, že nová vodovodní přípojka nesmí být v žádném případě propojena se stávajícím zdrojem vody z důvodu možné kontaminace.

Schůzky se bude rovněž účastnit zástupce firmy Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav, takže budete mít jedinečnou příležitost zeptat se na cokoliv, co Vás ohledně vodovodu zajímá.

Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi důležitou schůzku, prosím o účast každého z Vás, kdo má zájem se k vodovodu připojit.

Děkuji

Lukáš Kováč

Zpět



Kontakt

Obecní úřad Pěčice
Pěčice 1
Semčice
29446

326 103 055

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode